l o a d i n g   p a g e
Check onze actie - Nu tot € 350,- korting en vele extra's bij het bestellen van jouw syteem!
 
  • ’s werelds meest geavanceerde PC configurator
  • De meest innovatieve PC bouwer van Europa
  • De grootste high-end PC bouwer van de Benelux

AMD GPU Miners

Heb je ook zin om ook een Ethereum mijnwerker te worden? Dan is een AMD GPU Miner de beste keuze voor jou! Haal geweldig rendement met deze AMD miners gewoon vanuit je luie stoel! Met onze software optimalisatie hoef je zelfs niet op te staan bij tijdelijke stroom uitval, zodra de stroom er weer is gaat de AMD Miner vanzelf weer opstarten en verder met minen! Daarnaast levert Arctic Secrets technische ondersteuning via teamviewer, zo lossen wij gemakkelijk eventuele problemen op afstand op.

Level 1 - RX 470
Gpu Miner level 1

Instapmodel voor de beginnende miner. Met een Hashrate van 52MH/s op Ethereum door de twee zuinige en krachtige RX570 GPU's van AMD is dit een prima eerste investering!

Bestel nu!
Level 2 - RX 470
Gpu Miner level 2

Instapmodel voor de beginnende miner. Met een Hashrate van 78MH/s op Ethereum door de drie zuinige en krachtige RX570 GPU's van AMD is dit een prima eerste investering!

Bestel nu!
Level 3 - RX 470
Gpu Miner level 3

Geavanceerd model voor de beginnende of ervaren miner. Met een Hashrate van 104MH/s op Ethereum door de maar liefst vier zuinige en krachtige RX570 GPU's van AMD!

Bestel nu!
Level 4 - RX 470
Gpu Miner level 4

Geavanceerd model voor de beginnende of ervaren miner. Met een Hashrate van 130MH/s op Ethereum door de maar liefst vijf zuinige en krachtige RX570 GPU's van AMD!

Bestel nu!
Level 5 - RX 470
Gpu Miner level 5

De krachtigste single rack AMD miner die we aanbieden. Met een Hashrate van 156MH/s op Ethereum door de maar liefst zes zuinige en krachtige RX570 GPU's van AMD!

Bestel nu!
Small farm - RX 470
GPU mining farm

De small Farm bestaat uit maar liefst drie AMD GPU Miner - Level 5 racks op elkaar. Dat zorgt voor een totale Hashrate van 468MH/s, door de maar liefst 18 (!) sterke en zuinige AMD RX570 GPU's!

Bestel nu!
Level 1 - GTX 1070
Gpu Miner level 1

Instapmodel voor de beginnende miner. Met een Hashrate van 840H/s op Equiash door de twee zuinige en krachtige GTX 1070 GPU's van NVIDIA is dit een prima eerste investering!

Bestel nu!
Level 2 - GTX 1070
Gpu Miner level 2

Instapmodel voor de beginnende miner. Met een Hashrate van 1260h/s op Equihash door de drie zuinige en krachtige GTX 1070 GPU's van NVIDIA is dit een prima eerste investering!

Bestel nu!
Level 3 - GTX 1070
Gpu Miner level 3

Geavanceerd model voor de beginnende of ervaren miner. Met een Hashrate van 1680H/s op Equihash door de maar liefst vier zuinige en krachtige GTX 1070 GPU's van NVIDIA!

Bestel nu!
Level 4 - GTX 1070
Gpu Miner level 4

Geavanceerd model voor de beginnende of ervaren miner. Met een Hashrate van 2100H/s op Equihash door de maar liefst vijf zuinige en krachtige GTX 1070 GPU's van NVIDIA!

Bestel nu!
Level 5 - GTX 1070
Gpu Miner level 5

De krachtigste single rack NVIDIA miner die we aanbieden. Met een Hashrate van 2520H/s op Equihash door de maar liefst zes zuinige en krachtige GTX 1070 GPU's van NVIDIA!

Bestel nu!
Small farm - GTX 1070
GPU mining farm

De small Farm bestaat uit maar liefst drie NVIDIA GPU Miner - Level 5 racks op elkaar. Dat zorgt voor een totale Hashrate van 7560H/s op Equihash, door de maar liefst 18 (!) sterke en zuinige GTX 1070 GPU's!

Bestel nu!
Level 1 - 1060 MOD
Gpu Miner level 1

Instapmodel voor de beginnende miner. (560-600H/s op Equihash 44-48MH/s op Ethash) Door de twee zuinige en krachtige speciaal voor mining gemodde GTX 1060 6GB GPU's van NVIDIA is dit een prima eerste investering!

Bestel nu!
Level 2 - 1060 MOD
Gpu Miner level 2

Instapmodel voor de beginnende miner. (840-900H/s op Equihash 66-72MH/s op Ethash) Door de drie zuinige en krachtige speciaal voor mining gemodde GTX 1060 6GB GPU's van NVIDIA is dit een prima eerste investering!

Bestel nu!
Level 3 - 1060 MOD
Gpu Miner level 3

Geavanceerd model voor de beginnende of ervaren miner. (1120-1200H/s op Equihash 88-96MH/s op Ethash) Met vier zuinige en krachtige speciaal voor mining gemodde GTX 1060 6GB GPU's van NVIDIA!

Bestel nu!
Level 4 - 1060 MOD
Gpu Miner level 4

Geavanceerd model voor de beginnende of ervaren miner. (1400-1500H/s op Equihash 110-120MH/s op Ethash) Met vijf zuinige en krachtige speciaal voor mining gemodde GTX 1060 6GB GPU's van NVIDIA!

Bestel nu!
Level 5 - 1060 MOD
Gpu Miner level 5

De krachtigste single rack Modded NVIDIA miner die we aanbieden. (1680-1800H/s op Equihash 132-144MH/s op Ethash) Met maar liefst zes zuinige en krachtige speciaal voor mining gemodde GTX 1060 6GB GPU's van NVIDIA!

Bestel nu!
Small farm - 1060 MOD
GPU mining farm

De small Farm bestaat uit maar liefst drie Modded NVIDIA GPU Miner - (5040-5400H/s op Equihash 396-432MH/s op Ethash) Level 5 racks op elkaar. Met maar liefst 18 (!) sterke en zuinige en krachtige speciaal voor mining gemodde GTX 1060 6GB GPU's!

Bestel nu!

AMD GPU Miner Kopen

Een AMD GPU Miner Kopen doe je bij Arctic Secrets, dit vanwege excellente technische ondersteuning door gespecialiseerde mensen op het gebied van mining, onze lage prijzen en software en hardware matige optimalisaties die worden uitgevoerd om je miner zo effectief mogelijk te laten minen met maximaal rendement!

Wanneer je een AMD miner koopt bij Arctic Secrets ben je gegarandeerd van kwaliteit. Verder kun je uitbreiden wanneer je wilt, wij helpen je daarbij. Al onze miners zijn overigens stackable, dus je kun ze zeer eenvoudig op elkaar zetten waardoor je efficiënter met de beschikbare ruimte kunt omspringen en zelfs een eigen farm kunt opzetten zonder veel moeite! Wacht niet langer en koop je AMD GPU Miner nu bij Arctic Secrets en laat ons je verwelkomen bij de mijnwerkers community!

Voorgeïnstalleerde software op je AMD Miner

Wij installeren en optimaliseren voor jou de Ethereum mining software al voor, dit is de Claymore Ethereum Dual Miner. Let wel even op je de wallet aanpast naar je eigen wallet zodat je ook daadwerkelijk de munten op de juiste wallet ontvangt.

Moet ik dan niet Bitcoins gaan minen?

Nee, de moeilijkheidsgraad van deze munt is ontzettend hoog en hiervoor zijn speciale soorten hardware uitgebracht die specifiek zijn ontworpen voor het minen van deze munt, deze hardware heet ASIC(s). Deze zijn vrij prijzig en het rendement uiterst slecht, waarbij je maanden moet minen om 1 Bitcoin (BTC) te vergaren. Dat is ook de reden waarom GPU mining interessant is en zeker munten zoals Ethereum die momenteel (livedata - update) en Zcash die (livedata - update) per munt opleveren en een stuk gemakkelijker te minen zijn. Sla snel je slag en word een mijnwerker die vanuit de luie stoel het geld ziet binnenrollen! Koop nu één of meerdere GPU miners en begin je eigen mining farm!

Wat is het rendement van onze AMD gpu miner?

Voor het gemak hebben we een tabeloverzicht voor je gemaakt, hierin zie je de hashrates (snelheid van het ontcijferen van blocks), stroomverbruik (TDP) en hoeveel € omzet en winst te behalen valt op basis van Ethereum (bron: opgemaakt uit livedata van https://cryptocompare.com/ en https://whattomine.com/) laatst geupdatet om (click to update). Wil je andere moddele vergelijken en hun rendement bekijken? Bekijk dan de GPU mining pagina.

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

Hash rate
Power W
€/kWh
Omzet € 24 uur
Winst € 24 uur
Winst € per maand

LET OP!: De gegevens in de bovenstaande tabellen zijn opgemaakt uit live data afkomstig van derde partijen. Arctic Secrets staat niet garant voor de juistheid van de in de tabellen aangegeven gegevens / data.